Nyári nyitvatartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
Zárva

TOP termékek

Házhozszállítás

Én, az ONLINE?! pedagógus

Én, az ONLINE?! pedagógus
Én, az ONLINE?! pedagógus

...avagy, hogyan igazodjunk el az információs technológiák rengetegében

Az infokommunikációs technológiák tanórai használata 2020 tavasza óta nem opció,hanem a mindennapos munkánk részévé vált. 24 óraleforgása alatt váltunk az online tér aktív használóivá, az eszközök és applikációk már nemcsak érdekességek, vagy tanórát színesítő kuriózumok, hanem hétköznapi munkák mindennapos elemeivé váltak.

Bővebben
4 290 Ft
Részletek

Az IKT elterjedése olyan tanórai változásokkal jár, ami óhatatlanul lazítja fel a hagyományos oktatás megszokott kereteit, új szemléletet, új módszertant hoz a tanítás, tanulás területére.

Könyvünk a korszerű eszközök és alkalmazások széles palettáját ismerteti, könnyen a gyakorlatba beépíthető, kézenfekvő megoldásokat ad az újraírt körülményekre, és már kevés gyakorlással is elsajátítható, valós segítséget nyújt. Bemutatjuk a multimédiás anyagok kezelésének, az azokkal való szemléltetésnek a módjait, ismertetjük azoknak a webes, és mobilalkalmazásoknak a használatát, melyekkel könnyedén, sikerrel veheti fel a kesztyűt a jövő generációi tanításának mezején. Könyvünket minimális előismeret birtokában haszonnal forgathatja a digitális világgal ismerkedni kívánó pedagógus, és gyakorlati, új megoldásokat meríthet belőle a témában
már tapasztalattal rendelkező, de az új ötletekre nyitott kolléga is.

Adatok
Kiadó
Neteducatio Kft.
Cikkszám
9786155718366
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek