Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Ejtőernyő 300 cm átmérőjű

Ejtőernyő 300 cm átmérőjű
Ejtőernyő 300 cm átmérőjű

Sikerül-e a labdát az ernyőről a levegőbe röpíteni aztán elkapni? Remek kültéri és beltéri játék, amelynek lényege abban áll, hogy az ernyőből együtt feldobott labdát együtt is kell elkapni. Ehhez azonban minden szemnek és minden kéznek együtt kell működnie. Az ernyő piros, kék, sárga és zöld színű körcikkekből áll. A körcikkek szélén összesen 8 fogantyú található, tehát egyszerre nyolcan is játszthatnak az ernyővel. A gyakorlat nehézségét szabályozhatjuk a labda súlyával. Egy lufit vagy szivacslabdát nehezebb az ernyővel mozgatni, mint egy átlagos gumilabdát. Az egyensúlyozó képességen kívül fejleszti a szem-kéz koordinációt, és a koncentrációt.

Bővebben
17 900 Ft
Részletek

Játéklehetőségek:


1. Hullámzó tenger:
A gyerekek megfogják az ejtőernyő szélét és a kezük fel-le mozgatásával hozzanak létre egyenletes hullámokat, amely körbehalad az ernyőn.
2. Cunami:
A gyerekek küldjenek hullámot az egyik oldalról a másikra.
3. Katapult:
Helyezzünk egy labdát az ejtőernyőre. Közösen lőjük a labdát olyan magasra amilyen magasra csak tudjuk.
4. Jó éjt Macikám:
Helyezzünk egy dobozt és egy játékmackót (vagy bármi más játékot) az ejtőernyőre. Próbáljuk a játékot beleterelni hullámok segítségével a dobozba.
5. Bizalom:
Mindenki dőljön hátra, amíg az ernyő kifeszül, és egymást tartsák meg a játékosok.
6. Gyümölcssaláta:
Minden játékos kap egy gyümölcs nevet. Mikor a játékvezető kimondja a gyümölcsöket, a megfelelő játékosoknak helyet kell cserélni a szemben lévőkkel az ernyő alatt.
7. Szivárvány:
Hasonló a gyümölcssalátához. Ha az ernyő színes, a szín elhangzásakor mindenki, aki az adott színnél fogta az ernyőt helyet cserél egy másik játékossal. Ha minden színt mondanak az ernyő a játékosokra borul, vicces kavalkádot teremtve.
8. Tekeredik a rétes! :
A gyerekek két csapatban elhelyezkednek az ernyő két végén. Amelyik csapat gyorsabban göngyölíti gurigává a saját oldalát, az nyer.

Adatok
Játékosok száma
4 – 8
Korcsoport
3+
Gyártó
Gonge
Cikkszám
LG170019
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek