Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Dolgoz(z)atok matematikából kilencedikeseknek CD melléklettel

Dolgoz(z)atok matematikából kilencedikeseknek CD melléklettel
Dolgoz(z)atok matematikából kilencedikeseknek CD melléklettel

Ki ne álmodozott volna arról, hogy milyen jó lenne előre tudni a nyerő lottószámokat, vagy legalább azt sejteni, hogy milyen feladatok lesznek a következő matematikadolgozatban? Ha a lottószámokat nem is tudjuk megjósolni, de a várható dolgozatokra mutatunk néhány példát. Újszerű, több mint 900 db feladatot tartalmazó feladatgyűjteményünk célja ugyanis az, hogy a tanulók minél eredményesebben birkózzanak meg a matematikadolgozatokkal. Ebben segít a feladatok olyan csoportosítása, amely a dolgozatok felépítését tükrözi.

Bővebben
2 480 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Minden 9. évfolyamon előforduló témakört ezzel a módszerrel dolgoztunk fel, ezért a könyvet iskolatípustól függetlenül ajánljuk
• azoknak a 9. osztályos diákoknak, akik sikerrel kívánják megírni a matematikadolgozatokat;
• azoknak a szülőknek, akik 9. osztályos gyermekeik felkészülését szeretnék segíteni a tanítási órákra;
• azoknak a matematikatanároknak, akik 9. osztályban tanítanak, és olyan feladatsorokat keresnek, amelyeket saját munkájukban is felhasználhatnak.

A feladatsorokat különböző típusokba soroltuk céljuk szerint, például röpdolgozat, kis témazáró, témazáró, félévi dolgozat, év végi dolgozat. Minden témához és típushoz négy-négy feladatsort állítottunk össze. Akik sikerrel oldják meg az összes feladatsort, azok az adott témában eredményesen szerepelhetnek a tanítási órán és a dolgozatíráson is. A könyv összes feladatának részletes megoldása a CD-mellékleten érhető el.

Adatok
Kiadó
Maxim Kiadó
Szerző
Sörös Katalin - Tarcsay tamás
Méret
B/5
Oldalszám
144 oldal
Cikkszám
MX974
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek