Nyitvatartás

1098 Budapest, IX.ker.

Dési Huber István u. 7.

        Hétköznap:

        9 - 17 óráig,

       Szombaton:

        9 - 14 óráig.

TOP termékek

Házhozszállítás

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Beszédhangzók fejlesztése

Beszédhangzók fejlesztése

Beszédhangzók fejlesztése

Módszertani kézikönyv / Hangfejlesztés

 

Részlet a szerző előszavából :

 

" Logopédiai munkámban a beszédhibák javítása, az artikulációs hibák kiküszöbölése, a beszéd tisztaságának helyreállítása volt a legfontosabb pedagógiai célkitűzésem - a társuló nyelvi elmaradás és a részképesség-zavarok korrekciója mellett. Több évtizedes logopédiai munkálkodásom alattnagyon sok módszertani tapasztalatot gyűjtöttem, ezért úgy döntöttem, hogy az összegyűlt ismereteimetismét kézikönyvben teszem közzé.

 

A könyv adatai : A/4 , 500 oldal

Bővebben
4 990 Ft

Részletek

Az artikulációs hibák javításának logopédiai módszertana öt fontos, egymással szoros kapcsolatban álló, a terápia bizonyos szakaszaiban párhuzamosan alkalmazhatószerkezeti elemet tartalmaz: I. Előkészítő gyakorlatok; II. Hangzófejlesztés; III. Rögzítés; IV. Automatizálás; V. Motoros differenciálás. Ezekre az egységekre épülő terápiás folyamatban mutatom a beszédhangzók kialakításának apró gyakorlati fogásait, és az új hangzók beszédbe épülésének teljes menetét.

 

" Sajátos" módszereimet meggyőződéssel vállalom, mert nekem és nekünk jó eredményt hoztak! Szándékom, hogy a gyakorlati munkábantámpontot adjak a módszertannal ismerkedni vágyó főiskolai hallgatóknak és pályakezdőknek.

 Könyvemben nem törekszem a teljes ismeretnyújtásra, ezért az elméleti ismeretre érintőlegesen, főként a gyakorlati munka szemszögéből utalok. Igyekszem azokat az eredményes gyakorlati tapasztalataimat közzétenni, melyek végigvezetnek a hangzófejlesztések különböző lehetőségein."

                                               

                                                                                                               Thoroczkay Miklósné  

Adatok

Kiadó
Logopédia Kiadó
Szerző
Thoroczkay Miklósné
Cikkszám
LG02

Hasonló termékek