Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Beszédhangzók fejlesztése

Beszédhangzók fejlesztése
Beszédhangzók fejlesztése

Módszertani kézikönyv / Hangfejlesztés

 

Részlet a szerző előszavából :

 

" Logopédiai munkámban a beszédhibák javítása, az artikulációs hibák kiküszöbölése, a beszéd tisztaságának helyreállítása volt a legfontosabb pedagógiai célkitűzésem - a társuló nyelvi elmaradás és a részképesség-zavarok korrekciója mellett. Több évtizedes logopédiai munkálkodásom alattnagyon sok módszertani tapasztalatot gyűjtöttem, ezért úgy döntöttem, hogy az összegyűlt ismereteimetismét kézikönyvben teszem közzé.

 

 

Bővebben
4 990 Ft
Részletek

Az artikulációs hibák javításának logopédiai módszertana öt fontos, egymással szoros kapcsolatban álló, a terápia bizonyos szakaszaiban párhuzamosan alkalmazhatószerkezeti elemet tartalmaz: I. Előkészítő gyakorlatok; II. Hangzófejlesztés; III. Rögzítés; IV. Automatizálás; V. Motoros differenciálás. Ezekre az egységekre épülő terápiás folyamatban mutatom a beszédhangzók kialakításának apró gyakorlati fogásait, és az új hangzók beszédbe épülésének teljes menetét.

 

" Sajátos" módszereimet meggyőződéssel vállalom, mert nekem és nekünk jó eredményt hoztak! Szándékom, hogy a gyakorlati munkábantámpontot adjak a módszertannal ismerkedni vágyó főiskolai hallgatóknak és pályakezdőknek.

 Könyvemben nem törekszem a teljes ismeretnyújtásra, ezért az elméleti ismeretre érintőlegesen, főként a gyakorlati munka szemszögéből utalok. Igyekszem azokat az eredményes gyakorlati tapasztalataimat közzétenni, melyek végigvezetnek a hangzófejlesztések különböző lehetőségein."

                                               

                                                                                                               Thoroczkay Miklósné  

Adatok
Kiadó
Logopédia Kiadó
Szerző
Thoroczkay Miklósné
Méret
A/4
Oldalszám
504
Cikkszám
9789638907561
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek