Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Bebeszélő Beszélj bátran

Bebeszélő Beszélj bátran
Bebeszélő Beszélj bátran

Ez a segédanyag első sorban azoknak szól, akik már régebben részt vettek beszédtechnika oktatáson és szeretnének továbbra is gyakorolni, vagy éppen most dolgoznak azon, hogy beszédük szebb, tisztább, érthetőbb legyen. Másrészt szeretettel ajánlom mindazoknak, akiknek kenyerük a nyilvános beszéd, valamint fejlesztőpedagógusoknak, drámapedagógusoknak, alsós tanítóknak, magyartanároknak saját hangjuk edzésben tartására, illetve diákjaik, színjátszó csoportjaik beszédének fejlesztésére.

Bővebben
3 990 Ft
Részletek

A munkafüzet első felében pár jól ismert beszédtechnikai fogalmat ismertetek. A könyv további részében az alap beszédtechnikai gyakorlatok mellett, órarend és az interneten elérhető hanganyag is megtalálható. Egy-egy lépcsőfokot, feladatot se hagyjunk ki a gyakorlás során!

Mindig a légzőgyakorlatokkal induljunk, majd ezt kövessék a hangadó, végül a kiejtés és ritmusgyakorlatok. Ezeket követhetik a nyelvtörők valamint a koncentrációs gyakorlatok.

A segédanyag célja, hogy tömören összegezze a mindennapi beszédgyakorláshoz szükséges feladatokat. Számos kiváló szakirodalom található a palettán, amiket a szerző is használ munkája során, azonban növendékei igényeit, visszajelzéseit figyelembe véve szeretett volna egy olyan segédanyagot létrehozni, amit bármikor magukkal tudnak vinni.

Adatok
Kiadó
Szerzői magánkiadás
Szerző
Bebesi-Horváth Kata
Méret
B/5
Oldalszám
71 oldal
Cikkszám
9786150128481
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek