Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:

9 - 17 óráig

Szombaton: 

9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Babák könyvtára Kontrasztos állatok fekete-fehérben

Babák könyvtára Kontrasztos állatok fekete-fehérben
-17%
Babák könyvtára Kontrasztos állatok fekete-fehérben

Fejlesztő lapok a babák látás- és figyelemfejlesztéséhez
2 hetes kortól
 3 hónapos korig
A babák látása fokozatosan fejlődik. Észlelésük kezdetben homályos, de hamarosan képesek lesznek fókuszálni a környezetükben felbukkanó dolgokra. Figyelmüket leginkább a kontrasztos színek, legfő­képpen a fekete-fehér vonzzák.

Bővebben
1 800 Ft 
1 500 Ft
Kezdete: 2022.04.01   A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Részletek

E lapok célja, hogy a babák idegrendszerét stimulálja, megteremtve így a lehetőséget a megfelelő idegkapcsolatok -szinapszisok- kiépülésére.

  •  A lapokat már a kéthetes babának is megmutathatja. Ilyenkor egyszerre csak egy képet mutasson. Várjon kicsit, hogy a baba tekintete a lapra tévedjen, és legyen ideje a fókuszáláshoz. Kezdetben napi két alkalom (2 lap) elegendő a baba számára. Másfél hónapos kortól naponta 2–3 alkalommal mutathat képet neki.
  • Beállíthatja a lapokat a csecsemő mellé a kiságyba is, a szemétől 20–35 centiméterre. Egy hónapos kortól egy alkalommal 2–4 képet tehet a kiságyba 10 perces ébrenléti időtartamra.
  • Felakaszthatja a képeket a baba ágya köré olyan helyekre, ahol képes lesz fókuszálni. Naponta cserélje le a képeket. Egy időben két képnél több ne legyen a baba környe­zetében.
Adatok
Kiadó
Tudatos Lépés Kft
Szerző
Deákné B. Katalin
Cikkszám
9786155396106
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek