Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Az óvodavezetés elmélete és módszertana

Az óvodavezetés elmélete és módszertana
-40%
Az óvodavezetés elmélete és módszertana

Az olvasó olyan könyvet tart a kezében, amelyből megtudhatja, hogyan lehet valaki óvodavezető, milyen jogszabályi előírásokat kell figyelembe venni az óvodavezető kinevezésénél, milyen pedagógiai, gazdálkodási, tanügy-igazgatási és munkáltatói teendői vannak a vezetőnek a nevelési év során.
A könyv megismertet a legfontosabb vezetéselméleti alapfogalmakkal, útmutatást ad az elméleti ismeretek alkalmazásához, a tervezési, szervezési, ellenőrzési és értékelési feladatok ellátásához, a vezetői döntések megalapozottságához.

Bővebben
2 500 Ft 
1 500 Ft
Kezdete: 2023.08.16   A készlet erejéig!
Részletek

Megpróbáltam összefoglalni mindezeket a kérdések a jelenleg Hatályos jogszabályok figyelembe vételével, a témával kapcsolatban megjelent gazdag szakirodalom felhasználásával, valamint a több mint 20 éves - az óvodák vezetésével, irányításával és ellenőrzésével kapcsolatos - tapasztalataim alapján.
A korszerű ismeretek közlése mellett arra törekedtem, hogy gyakorlati segítséget nyújtsak a speciális óvodavezetői feladatok ellátásához, az óvodákban felmerülő problémák megoldásához, és a képzésben résztvevő hallgatók ismeret elsajátításához, tanulmányaihoz. A fejezetek végén szereplő kérdések és feladatok a távoktatásban résztvevők önálló tanulását kívánják segíteni.

A könyv kiadási éve: 1999

Adatok
Kiadó
Commenius Kft
Szerző
Petren Ferencné
Méret
B/5
Oldalszám
269 oldal
Cikkszám
CO256325
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek