Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Az interaktív tábla

Az interaktív tábla
Az interaktív tábla

Ez a könyv pedagógusoknak szól, pedagógusoktól, akik már számtalan pedagógust képeztek az interaktív tábla használatára. Törekedtünk a tantárgyfüggetlenségre, de hoztunk példákat az egyes műveltségi területekre is. A tanfolyamok tapasztalatai alapján szerettük volna megválaszolni a felmerülő kérdéseket, eloszlatni a pedagógusok kételyeit, megadni az általuk igényelt segítséget. Nem mindenki juthat el a tanfolyamra. Célunk volt, hogy számukra is adjunk valamelyiken kapaszkodót, mellyel az interaktív táblás óráikat el tudják kezdeni.

A könyv módszertani leírásoktól kezdve, tanfolyami hallgatók, pedagógusok, diákok véleményein át, az elmélettel, a kompetenciákkal is összefüggésbe hozza az interaktív táblát, segítve a pedagógusoknak ezt az eszközt is beilleszteni saját meglévő eszköztárukba. A könyv gyakorlatiasságát, használhatóságát segítik a CD mellékleten található mintapéldák is.

„A valódi felfedezés nem abban áll, hogy új területeket találunk, hanem hogy új szemmel nézzük az ismert világot.” – mondta Marcel Proust. Az interaktív tábla hatékony eszköz lehet a felfedezésekre kész pedagógusok kezében, melyet az oktatási folyamatban megfelelő és változatos módon használva segíthetik a tanítás-tanulás folyamatát.

990 Ft
Adatok
Kiadó
Műszaki Kiadó
Szerző
Bedő Andrea - Schlotter Judit
Méret
16,2 x 23,8 cm
Oldalszám
157 oldal
Cikkszám
MK-6135-0
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek