Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Az ÉN térKÉPem

Az ÉN térKÉPem
ÚJ
Az ÉN térKÉPem

16 éves kortól ajánljuk

Ez a könyv rólatok és nektek szól, hogy jobban érezzétek magatokat és meg tudjatok felelni az élet kihívásainak. Elmondhatjuk, hogy sikerült a világon ismert és használt leghatékonyabb, felnőtteknek szóló módszereket, sőt még az agykutatás legújabb felfedezéseit is lefordítanunk a ti generációtok nyelvére. Az izgalmas és interaktív feldatokkal egyre közelebb kerülsz magadhoz!

Mivel tudjuk, hogy szeretitek, ha az információ érdekes és könnyen megérthető, a könyv egyik specialitása a remek vizuális kommunikáció Balázs Andrea szellemes illusztrációi segítségével.

Bővebben
4 900 Ft
Részletek

A könyv témái:

Te ki és milyen vagy most – Kérdések és gyakorlatok, amelyek segítenek megismerni önmagad.

A gondolataid hatalma – A legfrissebb agykutatási eredmények, amit mindenkinek tudnia kell, plusz sok eszköz, stratégia, és tipp, amelyekkel befolyásolhatod a gondolataidat, kezelheted az érzelmeidet és módosíthatod a viselkedésedet.

Kapcsolataid – Ha több barátot és jobb kapcsolatokat akarsz, akkor megtanulhatsz hatékonyabban kommunikálni és nemet mondani, megtudsz mindent a kapcsolati mérgekről és a szeretetnyelvekről, de még azt is, hogy hogyan ismerkedj vagy, hogy honnan tudod, hogy „Ő az Igazi”.

A jövőd – Mi az élet értelme? Mit jelent számodra a boldogság? Milyen célokat tűzz ki és hogyan érd el őket? Az felsorolt módszerek és tippek segítenek a válaszok megtalálásában és a gyakorlati megvalósításban.

Adatok
Kiadó
Szerzői magánkiadás
Szerző
Horváth Rita, Ságodi-Sturm Hajni
Méret
A/5
Oldalszám
232 oldal
Cikkszám
9786150117706
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek