Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Az ÉN térKÉPem

Az ÉN térKÉPem
Az ÉN térKÉPem

16 éves kortól ajánljuk

Ez a könyv rólatok és nektek szól, hogy jobban érezzétek magatokat és meg tudjatok felelni az élet kihívásainak. Elmondhatjuk, hogy sikerült a világon ismert és használt leghatékonyabb, felnőtteknek szóló módszereket, sőt még az agykutatás legújabb felfedezéseit is lefordítanunk a ti generációtok nyelvére. Az izgalmas és interaktív feldatokkal egyre közelebb kerülsz magadhoz!

Mivel tudjuk, hogy szeretitek, ha az információ érdekes és könnyen megérthető, a könyv egyik specialitása a remek vizuális kommunikáció Balázs Andrea szellemes illusztrációi segítségével.

Bővebben
4 900 Ft
Részletek

A könyv témái:

Te ki és milyen vagy most – Kérdések és gyakorlatok, amelyek segítenek megismerni önmagad.

A gondolataid hatalma – A legfrissebb agykutatási eredmények, amit mindenkinek tudnia kell, plusz sok eszköz, stratégia, és tipp, amelyekkel befolyásolhatod a gondolataidat, kezelheted az érzelmeidet és módosíthatod a viselkedésedet.

Kapcsolataid – Ha több barátot és jobb kapcsolatokat akarsz, akkor megtanulhatsz hatékonyabban kommunikálni és nemet mondani, megtudsz mindent a kapcsolati mérgekről és a szeretetnyelvekről, de még azt is, hogy hogyan ismerkedj vagy, hogy honnan tudod, hogy „Ő az Igazi”.

A jövőd – Mi az élet értelme? Mit jelent számodra a boldogság? Milyen célokat tűzz ki és hogyan érd el őket? Az felsorolt módszerek és tippek segítenek a válaszok megtalálásában és a gyakorlati megvalósításban.

Adatok
Kiadó
Szerzői magánkiadás
Szerző
Horváth Rita, Ságodi-Sturm Hajni
Méret
A/5
Oldalszám
232 oldal
Cikkszám
9786150117706
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek