Nyári nyitvatartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
Zárva

TOP termékek

Házhozszállítás

Associativity

Associativity
Associativity
Személyiségfejlesztő pszichológiai társasjáték
Bővebben
8 900 Ft
Nincs raktáron
Részletek
A játék célja belső világunk kibontakoztatása, belső képeink, történeteink, gondolataink, érzéseink megismerése, kreativitásunk fejlesztése. Rácsodálkozhatunk belső  szabad világunkra. Játék közben tanuljuk önmagunkat, társainkat és az egymásra figyelés művészetét. Megélhetjük a  hasonlóságokat és különbségeket, és ezáltal jobban megérthetjük önmagunkat és  társainkat is.
 
Az Associativity játék tusképeket és szókártyákat tartalmaz. A képekre és a szavakra adott asszociációinkat a társaink körében fogalmazzuk meg,  és a játék leírásában foglaltak szerint különböző feladatokat végzünk ezekkel. A feladatok kapcsán szabadjára engedhetjük a képzeletünket. Kis bátorsággal, őszinteséggel és gyakorlással komoly kalandokban lehet részünk.
A fantáziánkat bátran használhatjuk új feladatok kitalálására is. A leírásban adtunk néhány javaslatot, de önmagában már az is érdekes lehet, hogy egy-egy képről mi jut  az eszünkbe...
A játék közben fontos, hogy ügyeljünk arra, hogy mindenki biztonságban érezze magát. Épp ezért közben gyakoroljuk a "Szeretet Retorikáját", amelyet Elisabeth Lukas fogalmazott meg.

Javasolt életkor: 13 éves kortól
Játékosok száma: 4-8 személy

Adatok
Kiadó
Nardusz Kiadó
Szerző
Pataky Krisztina
Cikkszám
ND03
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek