Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Anyacsavar és Kockafej A fiam autista, de nem zseni

Anyacsavar és Kockafej A fiam autista, de nem zseni
Anyacsavar és Kockafej A fiam autista, de nem zseni

A szerző életrajzi regényében fiával való kapcsolatát tárja elénk, a gyermek születésétől tinédzserkoráig, napjainkig. Zsombi Asperger-szindrómás, és nem zseni. Nincs 130-as IQ-ja, nincsenek különleges képességei, legalábbis olyanok, amilyeneket a hollywoodi filmek vagy a média olykor hamis képei alapján képzelnek róla....

 

Bővebben
2 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Az autisták és Asperger-szindrómások közössége egy meg nem értett közösség. " Autista? Na és mit tud?" hangzik el sokszor a kérdés velük kapcsolatban. Kartali Zuzsa hiánypótló könyvében megkísérli megválaszolni az unásig ismert kérdéseket, no meg a kimondatlanokat is. Bemutatni az értetlen , gunyoros, rosszindulatú vagy éppen kedvesen kíváncsi tekintetektől kísért "más" gyerekek mindennapjait, életét, lehetőségeit a bölcsödétől az iskoláig.

Az Anyacsavar és Kockafej a megismerésről szól, arról, mennyire érthetsz meg egy másik embert, az anyaságról és a gyermeklétről, olyan életekről, melyek a külvilág számára különösnek, akár furcsának is tűnnek, de van, akinek ez a valóság.

Adatok
Kiadó
Atheneum Kiadó
Szerző
Kartali Zsuzsanna
Cikkszám
AHK270
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek