Nyári nyitvatartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
Zárva

TOP termékek

Házhozszállítás

Anya-nyelv-lecke

Anya-nyelv-lecke
Anya-nyelv-lecke
Anya-nyelv-lecke
Anya-nyelv-lecke
Anya-nyelv-lecke
Anya-nyelv-lecke
Anya-nyelv-lecke
Anya-nyelv-lecke
Anya-nyelv-lecke

Mindnyájunknak törekednünk kell, hogy a magyar nyelv gazdag szókincséből mindig a mondanivalónkat legpontosabban kifejező szót válasszuk. Ezért szókészletünket folyamatosan bővítenünk kell. Ehhez a szép kihíváshoz segédeszköz a diákok számára összeállított Anya - nyelv - lecke rejtvényfejtő kiadvány.

Bővebben
2 990 Ft
Részletek

A kötet 100 feladatsorában 10–10 feladat található. A feladatok első részében egy szó magyarázatát olvashatjuk. A második részben pedig egy olyan példamondatot találunk, amelyben eredetileg szerepelt a keresett szó, a példamondat azonban hiányos, az értelmezett szó néhány betűje kimaradt. Az Anya – nyelv – lecke című kiadvány használójának az a feladata, hogy kitalálja és a példamondatba illessze a felette lévő szómagyarázat által értelmezett szót.

A szerkesztők a kötet 100 feladatsorát 15 tematikus csoportba és három nehézségi szintbe sorolták. A feladatok megoldása során az olvasó szövegértése javul, szókincse bővül.

Az Anya – nyelv – lecke kiadvány összeállítói, Kiss Gábor és Mandl Orsolya gyakorlottak szótárak, nyelvészeti munkák szerkesztésében és összeállításában. A szerkesztők biztosak abban, hogy az Anya – nyelv – lecke feladatgyűjtemény használói játékos formában csiszolják szókincsüket, és gazdagítják magyar nyelvi szóismereteiket.

Adatok
Kiadó
Tinta Könyvkiadó
Szerző
Kiss Gábor, Mandl Orsolya
Méret
A/5
Oldalszám
174 oldal
Cikkszám
TIN404
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek