Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

A természet matematikája 1. 4-6 éveseknek CD

A természet matematikája 1. 4-6 éveseknek CD
A természet matematikája 1. 4-6 éveseknek CD

A természet matetmatikája CD-RPOM egy olyan kicsiknek szóló szoftver, amely két kritikus alapkészség: az elemi számolási és relációszókincs fejlesztését segíti.

A két kritikus készség fejlesztését célző feladatok mellett megismerkedhetnek a gyermekek az őket körülvevő állat- és növényvilággal is, olyan hattér-információkat szerezhetnek, amelyek elősegítik a későbbi környezettudatos magatartás kialakítását. Különböző játékok segítik az ismeret elmélyítését: puzzle, tangram, memória, kvíz.

Bővebben
2 850 Ft
Részletek

Geometriai sorozatok szín és forma felismerési feladatai, számsorozatok gyakoroltatják a számképfelismerést, a számolvasást és a számlálást. A különböző állatok adott szempont szerint rendezése, csoportosítása meg- és leszámlálása a manipulatív számolási készséget fejleszti.Állatok és növények szép és élethű rajzaival segíti a műveletfogalom kialakítását, fejlesztését. A gyermekek számára érdekes, motiváló feladatok biztosítják a relációszókincs fejlesztését, a mennyiségi becslés és összehasonlítás gyakoroltatását, a különböző egységekkel történő mérés szemléltetését.

 

Minimális rendszerkövetelmények:

  • Windows XP, Vista
  • 800 MHz processzor
  •  256 MB RAM
  • 16x CD-ROM
  • 1024x768 képernyőfelbontás
Adatok
Kiadó
Műszaki Kiadó
Cikkszám
MK-6218-4
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek