Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

A nyelvi késés és a nyelvfejlődési zavar terápiájának kezdeti szakasza

A nyelvi késés és a nyelvfejlődési zavar terápiájának kezdeti szakasza
A nyelvi késés és a nyelvfejlődési zavar terápiájának kezdeti szakasza

Kézikönyv az Én is tudok beszélni című képeskönyvhöz

 A megkésett beszédfejlődés terápiája c. könyv új, átdolgozott kiadása 

Képeskönyvünk feladatlapjaival elsősorban a nyelvi késést és nyelvfejlődési zavart mutató gyermekek logopédiai terápiáját szeretnénk segíteni, de ajánljuk minden felnőttnek és gyermeknek, akik örömöt találnak a közös játékban, a beszélgetésben, anyanyelvünk szebbé, jobbá tételében. 

Kézikönyvünk segítségével a gyógypedagógia más területein dolgozó kollégák is segíthetik tanítványaik fejlődését. Módszertani ajánlásai végigvezetnek a képeskönyv feladatlapjain, de bízunk mindkét könyv használóinak ötletességében, abban, hogy jobbnál jobb új játékokkal, sok-sok eseményképpel, képtörténettel fogják kiegészíteni ezt a beszéd- és nyelvi feladatgyűjteményt.

Bővebben
1 500 Ft
Részletek

Az egészséges kisgyermekek fejlődésének üteme igen különbözhet egymástól. Talán az anyanyelv elsajátítása terén mutatkozhatnak a legnagyobb egyéni eltérések. A szakemberek előtt nem kétséges, hogy veszélyekkel jár kizárólag a "természetre hagyni" a beszéd és a nyelv fejlesztését, ha abban a gyermek nem éri el az életkorának, kognitív szintjének megfelelő ügyességet. A beszéd- és a nyelvi funkciók területén elmaradást mutató gyermekek fejlesztése logopédiai feladat, de nem nélkülözhető a család és a gyermek tágabb környezetében (bölcsőde, óvoda) lévő felnőttek segítő közreműködése sem.

Adatok
Kiadó
Betűbazár Könyvkereskedelmi BT.
Szerző
Bittera Tiborné - Dr. Juhász Ágnes
Méret
A/5
Oldalszám
110 oldal
Cikkszám
9786158207003
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek