Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

1010 játék és gyakorlat fogyatékkal élőknek

1010 játék és gyakorlat fogyatékkal élőknek
-15%
1010 játék és gyakorlat fogyatékkal élőknek

 

  Mert a fogyatékkal élők, a mozgáskorlátozottak (vagy rokkantak) sportját és a velük együtt végzett sportolást nem tekintjük alapvetően más sportágnak, hanem mozgáskorlátozottsággal élő emberek által űzött hagyományos sportok.
Ezzel a javaslat- és példagyűjteménnyel mindenekelőtt a mozgáskorlátozottak sportvezetőihez szeretnénk szólni, akiknek semmilyen vagy csak rövid ideig tartó sportpedagógiai képzésben volt részük, és akiknek gyakran nincs idejük vagy kedvük ahhoz, hogy átrágják magukat a meglévő szakirodalom bőséges kínálatán.
Itt elsősorban az úgynevezett vegyes csoportok, vagyis olyan közösségek vezetőire gondolunk, melyek tagjai a korukra és korlátozottságuk fajtájára, valamint mértékére nézve különbözőek; továbbá nevelőkre és szociális munkásokra, bentlakásos otthonok személyzetére, műhelyvezetőkre, önkéntes segítőkre.
A mozgásjavaslatok kiválasztásában a következő szempontok voltak döntő jelentőségűek: a játékok és gyakorlatok legyenek végrehajthatóak szerény térbeli adottságok mellett, valamint sok speciális eszköz nélkül is.
A végeredmény olyan játékok és gyakorlatok gyűjteménye lett, melyeket mozgáskorlátozott és egészséges sportolók, vagy ők közösen próbálhatnak ki.

 

4 980 Ft 
4 230 Ft
Kezdete: 2023.03.31   A készlet erejéig!
Adatok
Kiadó
Dialóg Campus Kiadó
Méret
A/5
Oldalszám
212 oldal
Cikkszám
DC638
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek