Nyári nyitvatartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
Zárva

TOP termékek

Házhozszállítás

Játék mozdulat tánc

Játék mozdulat tánc
Játék mozdulat tánc

Az óvodás korú gyermekek mozgásfejlesztése magyar népi játékokkal

Bővebben
2 500 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Két szerző munkája olvasható ebben a kötetben, azonos szemléletük és munkamódszerük fűzi össze írásaikat. A népi játékokat tudatosan válogatják néptáncpedagógusi munkájuk során, kihasználják azok táncelőkészítő szerepét, közben pedig pillanatról pillanatra megadják a gyermekeknek a játék önfeledt, szabad örömét. A kötet anyaga mögött sokéves tapasztalat, kipróbált játékok, bevált módszerek állnak.

 

Czinóber Klára kifinomultan alkalmazza a mozdulatelemzés módszerét, a játékokat az alapvető mozdulattípusok alapján rendezi el, az ismertebb játékok eltérő változatait is közli, ezzel az alapfokú művészeti iskolai képzéshez is jól használható segítséget ad.

Wirkerné Vasvári Éva óvónőként teremt mindennapos játéklehetőséget a kicsinyeknek, mert pontosan tudja, hogy a sokoldalú fejlesztés egyik leghatékonyabb eszköze, amikor a gyermek saját énekszavára, társaival együtt mozdul és játszik.

A táblázatos formába rendezett játékanyag segíti az óvodás korúak mozgásfejlesztésének tervezését és az életkori sajátosságok figyelembevételét. Mindkét tanulmány végén játékmutató teszi lehetővé az eligazodást és az egyes játékok visszakereshetőségét.

Adatok
Kiadó
Hagyományok Háza
Szerző
Czinóber Klára – Wirkerné Vasvári Éva
Cikkszám
9789637363306
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek