Nyitvatartás

1098 Budapest, IX.ker.

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig.

Szeptember  1-ig

szombatonként 

ZÁRVA !

Augusztus

10-től 20-ig

 üzletünk szabadság miatt zárva tart.

.

Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Utolsó darabok kedvezményes áron

Fő kategória >Utolsó darabok kedvezményes áron

Sorrend:

12

-20%
Te döntessz (9789633102893)
Te döntessz

Mivel töltenék ki egy napot, ha nem lennék kerekesszékben? Sosem feküdnék le, nehogy véget érjen az a csodanap! Fogócskáznék, dögös magas sarkúkban sétálgatnék, fára másznék és rengeteget táncolnék. Az összes számomra fontos ember nyakába beleugranék. Sétálgatnék a Duna-parton és a Városligetben, angyalkát rajzolnék a hóba vagy az avarba. És egyvalamit biztosan kipróbálnék nemcsak állva, de fejen állva is… 
Sokáig kerestem a miértekre a választ. Vajon miért lettem beteg? Miért küzdjek tovább? Mára azonban már tudom. Azért, hogy megmutassam a világnak: nincs lehetetlen!

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2019.08.09
A készlet erejéig!
-16%
Tic - taktika - A Tourette-szindrómáról

„A Tourette-szindrómás gyermekek napi gondozása/nevelése nem sokban különbözik más gyermekekétől, azonban a Tourette-szindróma és az esetlegesen ezzel együtt járó ADHD (figyelemhiányos hiperaktivitás zavar), OCD (kényszeres zavarok), szenzoros integrációs problémák vagy fejlődési késések kihívást jelenthetnek a szülőknek a napi ellátásban.”

„A kórházunkban megforduló családokban született meg az igény, hogy fontos lenne egy a számukra is érthető nyelven megfogalmazott kiadvány a Tourette-szindrómáról, mely a laikusok és az érintett olvasók számára foglalná össze az ismereteket. Ebben a könyvben szeretnénk bemutatni a legfrissebb, modern orvosláson és kutatáson alapuló információkat, valamint saját tapasztalatainkat, annak érdekében, hogy átfogó képet nyújthassunk a Tourette-szindrómában szenvedőknek és családtagjaiknak, valamint azoknak, akik szeretnének többet megtudni erről a tünetegyüttesről.”

 
2 500 Ft
Akció: 2 100 Ft
Kezdete: 2019.08.09
A készlet erejéig!
-42%
Változatok a pedagógiára

Változatok a pedagógiára… A cím zenei ihletésű képzettársításból született. Mert ahogyan a művész egy motívumból teljes zeneművet alkot , e könyv szerzői úgy bontják ki számtalan burkából témájukat, a nevelést. És a képzettársítás folytatható. 

 
2 400 Ft
Akció: 1 400 Ft
Kezdete: 2019.08.09
A készlet erejéig!
Esély vagy sorscsapás ? (9789631944679)
Esély vagy sorscsapás ?

A hiperaktív, figyelemzavarral küzdő gyerekek helyzete Magyarországon

 
1 999 Ft
Gyermek-Játék-Terápia
 
2 520 Ft
Fejlesztőpedagógia

Utolsó darab !
"Cikkeink alkotói az elméletben és gyakorlatban különböző szakterületeken dolgozó szakemberek. Gyakorlatunk legfrissebb tapasztalatait, új kutatási eredményeinket, az elmélyült és aprólékos fejlesztő tevékenység és a komplex gondozás elvét mindannyian figyelembe vevő munkánkat sok szeretettel osztjuk meg Önnel, Kedves Olvasó."- Harmadik átdolgozott kiadás, 386 oldal, puha kötés

 
4 200 Ft

12

Sorrend: