Nyitvatartás

1098 Budapest, IX.ker.

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig.

Szeptember  1-ig

szombatonként 

ZÁRVA !

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

szakkönyvek


Sorrend:

12

Diszlexiások az iskolában (9789637803680)
Diszlexiások az iskolában

A mi gyerekünk sorozat kötete az olvasás-írás zavarokkal küzdő gyerekekről szól,elméleti és praktikus ismeretekkel segíti a szülőket.

 
1 000 Ft
  Játék öröm csillogó szemek Képességfejlesztő játékgyűjtemény diszlexiaveszélyeztetett és diszlexiás gyerekek számára

Játék, öröm, csillogó szemek

Képességfejlesztő játékgyűjtemény diszlexiaveszélyeztetett és diszlexiás gyerekek számára."A könyvben leírt játékok elsősorban részképességzavarral küszködő óvodás és kisiskolás gyerekek fejlesztésére alkalmasak, de valójában minden 5-10 éves gyerek számára érdekes és hasznos időtöltést biztosítanak.

  • 138 oldal, 
 
3 990 Ft
  KOMP tanítói kézikönyv- AZ OLVASÁS, ÍRÁS TANÍTÁSA 1. ÉVFOLYAM

A könyv elfogyott, új kiadás 2019. augusztus végére várható !

 
990 Ft
Nincs raktáron
Nyelvtanulás és diszlexia

Módszerek tanulási zavarral küszködő tanulók idegennyelv oktatásához.

A könyvben bemutatott módszerek nemcsak a diszlexiás gyermek, hanem  az osztály számára is hasznos, bármely óratervbe beépíthető. Az összegyűjtött technikák minden korosztálynál alkalmazhatóak a betű alapú idegen nyelvek tanítása során. 

 
1 660 Ft
Olvasni jó ! Tanulmányok az olvasás fontosságáról

Tanulmányok az olvasás fontosságáról."Tizenegy esztendő alatt felvetett gondolatokat, kérdéseket, válaszokat, felméréseket és megoldásjavaslatokat gyűjtöttünk össze ebbe a kötetbe, azzal a szándékkal, amely hajdan a Fordulópont folyóiratot is létrehozta: segíteni a gyereket, a szülőt, a gyerekkel foglakozó szakembereket."- Pont Kiadó- 108 oldal, puha kötés

 

 
1 500 Ft
Olvastad már ? Könyvajánlások - gyermekszemmel

2001-ben, az Olvasás Évében pályázatot írtak ki felsőtagozatos tanulók számára, hogy írjanak fogalmazást, esszét egy olyan irodalmi alkotásról, melyet szívesen ajánlanának barátaiknak, iskolatársaiknak. A legkiemelkedőbb alkotásokból válogatták össze ezt a kiadványt.- Pont Kiadó- 102 oldal, puha kötés

 
1 500 Ft
Sikeres magyar diszlexiások

Sikeres magyar diszlexiások című könyv Magyarországon eddig egyedülálló interjúkötet. Az ebben a témában hiánypótló riportsorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a diszlexiával küzdő tanulók helyzetére, illetve hogy kitartásra biztassa őket.

 
3 450 Ft
Szógyűjtemény a dyslexia javításáshoz

"Az önálló, alkotó munkát kívánjuk segíteni jelen kiadványunkkal, mely a reedukációs munka számára szótípusok szerint tartalmaz szósorokat. E kötet hasznos nyersanyagot szolgáltathat a logopédiai munkához, mivel többféle változatban állíthatók össze gyakorlóanyagok a gyűjteményből."-

 
3 400 Ft
  Tükörtábla terápia A kétkezes diszgráfiás-vizsgálat és - terápia kézikönyve

A Tükörtábla nem anyagáról, hanem funkciójáról kapta a nevét. Sajátos vertikális pozíciójával, testünk középvonalának mesterséges kihelyezésével lényegében belső viszonyítási pozíciót teremt, és funkcionális síkon oldja fel a jobb/bal ellentétet. A tükörtáblán a tőlünk távolodó ( centrifugális )  és a hozzánk közelítő ( centripetális ) irányok differenciálódnak, miközben a kezek szimmetrikus szinkronmozgásai a bal és a jobb testfél tükörpozíciójából következő természetes funkciójukat gyakorolják. A tükörtábla  tehát nem a bal/jobb irányokat, hanem a bal és jobb kezünket differenciálja, funkcionálisan.

A tükörtáblán végzett szinkronmozgások nemcsak a kezeket, hanem a szemeket is elválasztják egymástól, így erősítve az azonos oldali írókéz-vezetőszem kapcsolatot.

 
3 500 Ft
Nincs raktáron
Az olvasó agy (11970)
Az olvasó agy

A könyv elfogyott, új kiadás bizonytalan !

A könyv főként azzal foglalkozik, hogy mi történik az agyban és az aggyal, amikor olvasunk. A szerző bemutatja a diszlexia és a beszédészlelés összefüggéseinek agyi kísérőjelenségeivel foglalkozó kutatásainak eredményeit is.

-  223 oldal, kemény kötés

 
Nincs raktáron
Módszertani kézikönyv a Játékház  tankönyvekhez
A kézikönyv már nem kapható nyomtatott formában. A könyv elérhető letölthető formátumban az ofi.hu weboldalon.

A Játék tankönyvekhez készített módszertani kézikönyv a Játékház - Játékvár - Játékváros - Játékvilág tankönyvcsaládok módszertani leírása. Elméleti és gyakorlati szempontból gondosan összeállított kiadvány. A pedagógusban tudatosítja, hogy az olvasás-, írástanításban miért fontosak a betű-, hangmegfeleltetések, a szótagolás, a szóolvasás, valamint a mondat- és szövegértés ... 

12

Sorrend: