Nyitvatartás

1098 Budapest, IX.ker.

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig.

Szeptember  1-ig

szombatonként 

ZÁRVA !

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Huch&Friends játékok 5 éves kortól

Fő kategória >Játékok, eszközök >Huch&Friends játékok 5 éves kortól

Sorrend:

Archelino logikai fejlesztő játék
Állatok gyülekeznek Noé bárkája előtt, hogy elmeneküljenek az özönvíz elől. De vajon milyen sorrendben léphetnek a hajóra? Minden állatnak meg kell találni a helyét, hogy elkerüljük a kavarodást. A feladványokban található segítségek, tippek felhasználásával kell megtalálnunk az egyetlen jó megoldást. 60 feladvány, 4 nehézségi szinten. 
7 990 Ft
Carrots - Etesd meg a nyuszit !

Segíts megetetni Jacket a nyuszit és barátait! Az átlátszó lapkák segítségével fedd le az egész feladványkártyát. Figyelj oda, hogy minden egyes lapkával pontosan ugyanannyi répát fedj le, mint ahány nyulat.

 
3 790 Ft
Flex Puzzler (13389)
Flex Puzzler
 
3 290 Ft
Flex Puzzler XL (13387)
Flex Puzzler XL
 
3 290 Ft
Gecko - Gekko (13386)
Gecko - Gekko
Keresztül-kasul egészen a célig! Gekko figuránkat vissza kell juttatni a biztonságot nyújtó barlangjába. Utunkat keresztezik forró kövek és árnyékos ösvények. Ügyesen kombinálva biztosan sikerül megoldani a feladatot. 
3 790 Ft
Link it - Keresd a kapcsolódást
Folyamatosan keresni a megfelelő kapcsolódást! A Link it játékban az első elemtől kezdve kell összekapcsolni az összes játékelemet. Az út nem szakadhat meg! A 48 különböző feladványt tartalmazó praktikus méretű játékot bárhová magaddal viheted. 
3 290 Ft
Monster Diner logikai társasjáték

Szörnyen mulatságos kártyajáték !

Gyors egyszerű kártyajáték melyben a játékosok a legjobb alkalmazottakat szerzik meg éttermük számára. De vigyázni kell, mert a túl sok főszakács elrontja az ételt, fagyiárusból több kell, csak te tudhatod kire van igazán szükséged a konygóhádban. Akire nincs szükséged azt küld a többiek éttermébe dolgozni !

  • 6 játéktábla
  • 98 db kártya

8 éves kortól ajánljuk

 

 
4 480 Ft
Racoon - Etesd meg a mosómedvét !
Segíts Rascalnak, a mosómedvének biztonságban eljutni az ízletes eperhez. Tedd a táblára a feladványban meghatározott ösvénylapkákat úgy, hogy kialakíts egy utat a mosómedve és az eper között. De vigyázz Leóval a hiúzzal! Ha ő is az ösvényre téved, akkor elkapja Rascalt, és akkor lőttek az epernek! 
3 790 Ft

Sorrend: