Nyitvatartás

1098 Budapest, IX.ker.

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig.

Szeptember  1-ig

szombatonként 

ZÁRVA !

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Thinkfun játékok 8-99 éveseknek

Fő kategória >Játékok, eszközök >Thinkfun játékok 8-99 éveseknek

Sorrend:

prev
12
next

Rush Hour 4. (kiegészítő) - Csúcsforgalom
Kiegészítő a Rush Hour logikai játék alaphoz, új autóval, kártyákkal, játékelemekkel. 
1 790 Ft
Shape by Shape (GKL74)
Shape by Shape
A klasszikus tangramm játékban még szabad kezet kaptunk, de a Shape by Shape szoliter logikai játékban a jól ismert geometriai alakzatokból kell létrehoznunk a feladatban meghatározott ábrát. A piros és sárga három- és négyszög alakú formák mindig adottak, ezekből kell kiügyeskedni a 60 különböző nehézségű feladványon látható formát, úgy, hogy közben sosem lehetünk biztosak abban, hogy az épp felhasznált játékelemre nem máshol lett volna épp szükség. Csak a fantáziánkra van bízva, hogy hány saját alakzatot tudunk kirakni. A Shape by Shape segítségével játékos módon fejleszthetjük a gyermekek térlátását és a logikai képességeket, de az egyre nagyobb fejtörést okozó feladványok már a játékos kedvű felnőtteknek is tartogatnak bőven kihívást.
 • Ajánlott életkor: 8 - 99
 • Játékosok száma: 1 - 1
 
5 290 Ft
Shell Game (12890)
Shell Game

Cserélgesd a kagylókat, és juttasd el a rákokat a helyükre! A Think Fun 2014-es újdonságában megadott útvonalakon tudod csak a kagylókat mozgatni annak érdekében, hogy a különböző színű rákokat eljuttasd megfelelő helyükre. A helyes megoldást ne csalással próbáld meg elérni, tedd próbára memóriádat és gondolkodj logikusan. A játék 60, egyre nehezedő feladványt tartalmaz kezdőtől a profi szintig.

 
6 490 Ft
Square by Square

A tetris elemeiből majdnem mindent ki lehet rakni, erre az egyik legjobb bizonyíték a Square by Square logikai játék. A feladványkártyákon csak a végeredmény ábráját láthatjuk, de az már rajtunk múlik, hogyan próbáljuk ezt megalkotni a rendelkezésünkre álló zöld és kék elemek segítségével. A feladványkártyák egyre nehezebb kihívások elé állítják a játékosokat, a kezdő rejtvényekkel még bárki könnyen megbirkózhat, de ahogy haladunk egyre tovább, már alaposan törnünk kell a fejünket, hogy a várt alakzatot kirakjuk. A 60 feladvány remek szórakozási lehetőséget nyújt a felnőtt játékosoknak, a gyermekeknél pedig egyedülálló módon fejleszti a logikai készséget, és a térlátás kulcsfontosságú képességét.

 • Ajánlott életkor: 8 - 99
 • Játékosok száma: 1 - 1
 
4 990 Ft
 Swish - Fordítsd,forgasd és gyűjtsd ! - Tér - és formafelismerő játék

Vedd kézbe ezt a különleges kártyajátékot, melyben a cél párok, ún. Swish-ek kialakítása. Ehhez legalább 2, de akár 12 áttetsző kártyát is egymásra kell pakolnod, hogy az egyes pontok a nekik megfelelő színű gyűrűbe kerüljenek. A kártyák egymásra tétele után egyetlen pont vagy gyűrű sem állhat önmagában. Aki a legtöbb párt állítja össze a játék során, az nyer!

 • AJÁNLOTT ÉLETKOR:8 - 99
 • JÁTÉKOSOK SZÁMA:2 - 8
 • JÁTÉKIDŐ:10 perc
 
5 290 Ft
Tilt (12325)
Tilt
Egyszemélyes fejlesztő játék, ahol a játéktáblán lévő korongokat kell a tábla döntésével a középső csapdába ejteni, de vigyázat, csak a zöldeknek szabad leesniük, a kékeknek fent kell maradniuk. 
5 990 Ft
Turnstile - Forgóajtók
Vajon képes vagy átjutni a mezőn, mely telis-tele van váratlan akadályokkal? A játék célja, hogy színes bábuidat a megfelelő színű sarokba eljuttasd. Hogy új ösvényt találj, forgóajtókon kell átmenned, ajtókat kell elmozdítanod és új akadályokat kell legyőznöd. Egyedülállóan fejleszti a stratégiai-logikai gondolkodási képességet és az absztrakt gondolkodást! Egyszemélyes fejlesztőjáték Nehezedő feladatsorokkal, önellenőrzési lehetőséggel A doboz tartalma:1 db játéktábla, 40 feladvány, 4 db sz... 
5 990 Ft
Unhinged (GKL79)
Unhinged

Szereted az ügyességi-logikai játékokat? Valami olyasmit keresel, ami nem apró, könnyen elveszíthető elemekből áll, hanem akár zsebre vágva is magaddal viheted? Az Unhinged pont ilyen!
A 10 egymáshoz kapcsolt kék-fehér hexagonból a legkülönfélébb formákat hajtogathatod ki, akár a leporellót. De hogy ne legyen olyan könnyű dolgod, a doboz negyven feladatkártyát is tartogat számodra, amik alaposan megdolgoztatják majd az agyad! Az elemek ugyanis, összefűzöttségüknél fogva nem hajtogathatók akármeddig egymás alá, ráadásul a színekre is figyelned kell, ha szabályosan akarod megoldani a feladványt!
Az Unhinged egy egyedül játszható, térbeli gondolkodást fejlesztő játék, ami gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt remek agytorna!

 • Ajánlott életkor: 8 - 99
 • Játékosok száma: 1 - 1
 • Játékidő: 15 perc
 
Yackety Smack Mondd rá , lásd meg , üsd le !

Mondd rá, nézd meg, üsd le! Eszeveszett családi játék, melyet hangoddal saját karakteredre formálhatsz. A játékosok versenyeznek a korongokért. Meghallják őrjítő hangjukat, lecsapnak a helyes képre, ráütnek a Bla-blára. A szabályok igen egyszerűek! Készítsd elő gyorsaságodat, kreativitásodat és indulhat is a nevetés!

 • Ajánlott életkor: 6 - 99
 • Játékosok száma: 2 - 6
 • Játékidő: 5 - 10 perc

 

 
5 990 Ft

prev
12
next

Sorrend: