Nyitvatartás

1098 Budapest, IX.ker.

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig.

Szeptember  1-ig

szombatonként 

ZÁRVA !

Augusztus

10-től 20-ig

 üzletünk szabadság miatt zárva tart.

.

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Játékok, eszközök

Fő kategória >Játékok, eszközök >Játékok, eszközök

Sorrend:

Colorama Színek és formák
Leírás 
5 170 Ft
Colorino szín és formaegyeztetés
Leírás 
2 870 Ft
Contura Mi ez ? - Ügyes boci
"Álarcot fel! Halásszunk csak egyet elő így"vakon"! Hűha, mi lehet ez ? Nagy szükség van ám itt ügyes kis ujjakra, hogy a formákat jól kitapogassuk."1-4 fő részére, 3-tól 8 éves korig.Tartalma: 60 kártya, 2 álarc, 1 zacskó, játékstózabály.- Gyártó: Ravensburger 
5 590 Ft
Csengő készlet - Nyeles harang 8 db

Csengő készlet - 8 db leírása

Nyolc db színes fémcsengőből álló készlet. A 13 cm hosszú nyél végén az adott hang betűjele látható. A tárolódobozon színkód alapján is beazonosíthatók az egyes csengő hangjai.

Ha nem is szeretnénk zenészt nevelni gyermekünkből, a zene révén mindenképpen csak jót tehetünk vele, hiszen kisgyermekkorban a zene az egyik legjobb IQ fejlesztő módszer! A gyermekek zenei fejlesztése nem csak zenei tehetségük fejlesztését szolgálja, hanem a két agyfélteke harmonikus fejlesztését is, miáltal érzékennyé, kreatívvá, kitartóvá, fegyelmezetté, intelligensebbekké válnak.

A játék tartalma

 

  • 8 db csengő

 

Egyéb információ

  • ajánlott korcsoport 3 év felett
  • Goki, német termék
 
12 900 Ft
Csörgődob (FK97)
Csörgődob

Átmérő mérete:15 cm

 
 
Csörgőkarika
Átmérő:
18 cm
Magasság:
3,5 cm
 
1 380 Ft
Dog pile logikai játék

Sok jó kutya kis helyen is elfér. És ennek a kis helynek az alakja feladványonként változik. 12 kutya, 44 feladvány - rájössz, hogyan tudnak összebújni a feladat szerinti területen? Válassz egy kihívást, és rendezd úgy a különböző méretű és formájú kutyákat, hogy pontosan kitöltsék a lapot.

 
4 290 Ft
Domino - számokkal

A klasszikusnak számító dominó játék alkalmas rá, hogy a vizuális és taktilis érzékelési területeket összekapcsolva erősítse a gyerekek formaemlékezetét, illetve a megfigyelő képességét. Ezek mellett a matematikai fejlesztésben, előképzésben óriási szerepet kapnak a figurás dominók, hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyermekek a későbbiekben a számos (klasszikus pöttyös) dominók esetében könnyebben boldoguljanak.

 
1 390 Ft
Egri Csillagok - kártyajáték

MESEKÁRTYA
Gárdonyi Géza, Egri Csillagok c. könyvének szereplőivel játszhatsz, memóriát vagy Fekete Pétert mikor ezt a kártyát tartod kezeidben. Légy részese te is a történetnek legalább egy kártyajáték erejéig.
Lapok száma: 32
Játékmód: Fekete Péter, Memória
Kivitel: dobozos

 
600 Ft
Egzotikus autók - ismeretterjesztő kártyajáték

ISMERETTERJESZTŐ KÁRTYA
Ez a kártyacsomag a ritka autó csodákat tartalmazza, melyek nagy része kézzel készül és csodáljuk őket ahogyan nagy ritkán elsuhannak mellettünk az utcán. Legyen az Maserati vagy Rolls Royce ebben a pakliban megtalálod.
Lapok száma: 32
Játékmód: Kvartett
Kivitel: dobozos

 
600 Ft
  FantaColor pötyi játék, teknősös - 60 db, 15 mm tüskével

Fantacolor pötyi játék leírása

A Quercetti nagy választékú pötyi játékainak egy újabb, sok darabból álló készletét rejti a doboz. A félszáznál is több, 4 különböző színű pötyiből számtalan figurát, képet lehet kirakni, akár a mintákat utánozva, akár saját fantázia alapján. A játék fejleszti a kézügyességet, szem-kéz koordinációt, kreativitást

Fantacolor pötyi játék szett tartalma

  • összesen 60 db, 15 mm méretű tüske, 6 színben
  • 1 db mintaalbum
  • 1 db kirakó tábla, mérete 16x22 cm

Egyéb információk

  • a játék szükség esetén enyhén nedves ruhával tisztítható
  • ajánlott korcsoport 3 év felett
 
1 720 Ft
Farkasok és bárányok
Társasjáték 2-4 játékos számára,7 éves kortólGyűjts össze minél nagyobb nyájat!Építs karámot,hogy megvédhesd a bárányaidat az éhes farkastól.Ha körbekerítetted őket,nyertál!Óvakodj a farkastól,már feni a fogát a nyájadra!Számíthatsz a vadászra,aki megvédi a nyájadat! 
3 150 Ft

Sorrend: