Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Társasjáték kölcsönzés

Üzletünkben lehetőség van társasjátékok kölcsönzésére. Így anélkül próbálhatod ki a játékot, hogy az egész összeget ki kellene fizetned érte, és nem kell aggódnod, hogy a drága játék utána nem váltja be az ígéreteket. Viszont ha megtetszik, vásárolhatsz belőle egy bontatlan példányt.

Hogyan lehet kölcsönözni?

A társasjáték kikölcsönzéséhez meg kell adnod nekünk a nevedet, lakcímedet, e-mail címedet és telefonszámodat. Bármi probléma esetén ezeken az elérhetőségeken fogunk keresni, harmadik fél számára nem adjuk ki az adatokat. Az adatlap kitöltése után aláírásoddal igazolod, hogy megismerted feltételeinket és elfogadod azokat.

A játékot kiadáskor a kölcsönzőféllel közösen ellenőrizzük, így biztos lehetsz benne, hogy az hibátlan és minden tartozéka megvan. Kérünk, hogy te is hiánytalanul hozd vissza! Hiányos és sérült játékot nem tudunk visszavenni, mivel azt nem tudjuk újra kiadni. Ezesetben a játékot megvásároltnak tekintjük. 

Mennyibe kerül a játék kölcsönzése?

A kölcsönzési díj a társasjáték bolti árának a 10%-a. A kölcsönzéskor kauciót kell fizetned, ami a társasjáték bolti árával megegyező összeg, ezt csak készpénzben tudjuk elfogadni. Amikor visszahozod, a kölcsönzési díjat levonjuk a kaucióból, a többit visszakapod. Egyszerre maximum 3 társasjáték lehet nálad, hogy másoknak is legyen lehetősége válogatni és kölcsönözni.

Mennyi időre lehet kölcsönözni?

A kölcsönzési idő alapesetben 1 hét. Tehát ha pénteken kölcsönzöd ki a játékot, a következő hét pénteken kell visszahoznod. Hosszabításra 1x van lehetőség, ekkor 2x1 hét kölcsönzési díjat vonunk le a kaucióból. Előbb is visszahozhatod, de mindenképpen az 1 hetes díjat fogjuk felszámolni. Javasoljuk, hogy használd ki ezt az időt a játék megismerésére, és játsszatok vele minél többet! Amennyiben nem hozod vissza, kapcsolatba lépünk veled, és ha 2 hét után sem kapjuk vissza a játékot, azt megvásároltnak tekintjük és e-mail címedre elküldjük a számlát. A játékot ezután nincs módunk cserélni vagy értékét készpénzben visszaadni.

Kölcsönözheti játékok:

Allür

Associativity

Az érzelmek birodalma

Buszmegálló

Club 2%

Concept

Differix

Dinomino

Dixit

Dragomino Sárkánytojások nyomában

Hunivity

Identity

Iknow

Imagine

Imagine Family 

Kalandozás a múltba

Katicabál

Kódfejtő

Mit főzzünk?

Pont saláta

Pozitivity

Relativity

Rókanyomon

Selfie Crasher Szelfirontók

Sushi Go

Sündörgő megmentő

Sütisuli

Törpék Színek és Minták

Valentin Day's

....