Társasjáték kölcsönzés

Üzletünkben lehetőség van társasjátékok kölcsönzésére. Így anélkül próbálhatod ki a játékot, hogy az egész összeget ki kellene fizetned érte, és nem kell aggódnod, hogy a drága játék utána nem váltja be az ígéreteket. Viszont ha megtetszik, vásárolhatsz belőle egy bontatlan példányt.

Hogyan lehet kölcsönözni?

A társasjáték kikölcsönzéséhez meg kell adnod nekünk a nevedet, lakcímedet, e-mail címedet és telefonszámodat. Bármi probléma esetén ezeken az elérhetőségeken fogunk keresni, harmadik fél számára nem adjuk ki az adatokat. Az adatlap kitöltése után aláírásoddal igazolod, hogy megismerted feltételeinket és elfogadod azokat.

A játékot kiadáskor a kölcsönzőféllel közösen ellenőrizzük, így biztos lehetsz benne, hogy az hibátlan és minden tartozéka megvan. Kérünk, hogy te is hiánytalanul hozd vissza! Hiányos és sérült játékot nem tudunk visszavenni, mivel azt nem tudjuk újra kiadni. Ezesetben a játékot megvásároltnak tekintjük. 

Mennyibe kerül a játék kölcsönzése?

A kölcsönzési díj a társasjáték bolti árának a 10%-a. A kölcsönzéskor kauciót kell fizetned, ami a társasjáték bolti árával megegyező összeg, ezt csak készpénzben tudjuk elfogadni. Amikor visszahozod, a kölcsönzési díjat levonjuk a kaucióból, a többit visszakapod. Egyszerre maximum 3 társasjáték lehet nálad, hogy másoknak is legyen lehetősége válogatni és kölcsönözni.

Mennyi időre lehet kölcsönözni?

A kölcsönzési idő alapesetben 1 hét. Tehát ha pénteken kölcsönzöd ki a játékot, a következő hét pénteken kell visszahoznod. Hosszabításra 1x van lehetőség, ekkor 2x1 hét kölcsönzési díjat vonunk le a kaucióból. Előbb is visszahozhatod, de mindenképpen az 1 hetes díjat fogjuk felszámolni. Javasoljuk, hogy használd ki ezt az időt a játék megismerésére, és játsszatok vele minél többet! Amennyiben nem hozod vissza, kapcsolatba lépünk veled, és ha 2 hét után sem kapjuk vissza a játékot, azt megvásároltnak tekintjük és e-mail címedre elküldjük a számlát. A játékot ezután nincs módunk cserélni vagy értékét készpénzben visszaadni.