Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

GOH Beszédhallást vizsgáló készülék

GOH Beszédhallást vizsgáló készülék
GOH Beszédhallást vizsgáló készülék

A kisméretű készülékkel (90x140x35 mm, 250 gramm) a beszédhallás szűréses ellenőrzését lehet elvégezni. A rendszeres ellenőrzés főleg kisgyermekek esetében fontos, hogy minél előbb kiderüljenek azok a rejtett problémák, amelyek a normál, elvárható beszédhallás fejlődését bármilyen formában akadályozzák. Az életkorspecifikus beszédészlelés és beszédmegértés az iskolai tanulás alapja, ezek a működések pedig a megfelelő beszédhalláson alapszanak. A szűrés eredménye jelzi, hogy a gyermek beszédhallása ép vagy gyengén, esetleg erősen károsodott. A Mondom 2000 eredménye utal az esetleges problémákra, a zavar mértékét és típusát azonban orvosi vizsgálat során kell megállapítani. A készülék nem orvosi műszer: szűrő jellegű, általános információt nyújt a beszédhallás állapotáról. Kiválóan alkalmas rendszeres, gyors és tömeges szűrésre a gyermek közvetlen környezetében (akár a családban is).

 

Bővebben
110 000 Ft
Részletek

 

 A készülék használatához szakképzettség nem szükséges, a szűréssel éppen az a cél, hogy a beszédhallás nem megfelelő fejlettségét minél korábban  felfedjük.

 A beszédhallás-ellenőrző készüléket előnyösen alkalmazhatják óvónők, logopédu­sok, peda­gógusok és szülők.

 

A készülék tartozékai:

- hálózati tápegység               1 db,

- fejhallgató                           1 db,

- kiértékelő lap                     55 db,

- színes képsor                       4 db,

- műszertok                           1 db,

- használati utasítás               1 db.

Adatok
Cikkszám
16015
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek