Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap:

9 - 17 óráig,

Nyári nyitvatartás :

2021.VI.14-VIII.31.

között szombaton

ZÁRVA

TOP termékek

Házhozszállítás

Hírek

2021.07.28

Augusztus 1-8-ig a homokozó termékeink kedvezményes áron vásárolhatóak meg!

Augusztusban és szeptemben is kellemes idő van az esti homokozáshoz, amelyhez elengedhetetlen felszerései nálunk is megtalálhatóak, legyen szó lapátról, formáról, vödörről vagy készletekről! Mindenki tudja, hogy a homokozás egy remek móka és a kreativitást is fejleszti, gyertek és nézzetek körbe a weboldalon és az üzletben is a kedvezményes homokozó játékokért!

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Pedagógusképző oktatócsomag

Pedagógusképző oktatócsomag

Pedagógusképző oktatócsomag

Az UNESCO jelen oktatócsomagjának kialakításában sokan vettek részt. Az előállítást egy hosszú és még zajló utazáshoz hasonlíthatjuk. Az utazást a kollégák egy kis csoportja kezdte meg, amikor keresték a lehetőségeket, hogy segítsék a pedagógusokat az osztályban fellépő speciális szükségletek kielégítésében. Az utazás további alakulása során növekedett a kis csoport, ahogyan új barátokra tett szert, akiket érdekeltek a hasonló témák. A projekt során ténylegesen központi stratégiává vált a partneri kapcsolatok kialakítása, a gondolkodás kiterjesztése és a gyakorlata fejlesztése érdekében, ami végül is a jelen oktatócsomag kidolgozásához vezetett.

Kiadás éve: 1993.

210 Ft
Adatok
Kiadó
ELTE Bárczi G. Gyógypedagógiai Kar
Méret
A/4
Oldalszám
196 oldal
Cikkszám
16010
Hasonló termékek