Relaxáció , megnyugvás , belső béke Könyv és hangoskönyv 4+3 relaxációs gyakorlattal

Relaxáció , megnyugvás , belső béke Könyv és hangoskönyv 4+3 relaxációs gyakorlattal
3 150 Ft

Elfáradtál ? Feszült vagy? Nem tudsz elég jól koncentrálni? Nem megy a tanulás elég hatékonyan? Döcög az egészséged? Ideges tünetekkel bajlódsz?Neked készült ez a segítség! Tegyél próbát, miképpen tudod a rejtett belső erőket a szolgálatodba állítani! Tanuld meg felhasználni erőforrásaidat! Állj szóba a belvilággal, az érzelmi tudatoddal, amely bölcsebb, mint gondolnád.
Csak a tapasztalatodban bízz! Mindent megtudsz, megismersz, ha kipróbálod az elmédben rejlő kincsek felhasználását.
Jóleső ellazulást, megnyugvást, belső békét, örömteli belső utakat kívánok: Bagdy Emőke_x000D_
Ů­_x000D_
A kötet bevezet a relaxáció és a meditáció alapjaiba, hogy jobban értsük azt a csodálatos világot, amelybe a hangoskönyv segítségével belépünk. A CD-n hét, Bagdy Emőke által összeállított és vezetett relaxáció/meditáció szerepel mp3 formátumban. (Közülük négy audio formátumban is meghallgatható.)_x000D_
A programok között akad stresszmentesítő mélyrelaxáció; koncentráció-fejlesztő meditáció; gyors, hatékony önellazítás; egészséggondozó meditáció és a teljesítményhelyzetekre felkészülést megerősítő relaxáció is. Szövegük a könyvben nyomtatott formában is szerepel, azok számára, akik saját hangjukon szeretnék rögzíteni és hallgatni a gyakorlatokat.

Adatok
Kiadó
Kulcslyuk kiadó
Szerző
Bagdy Emőke
Méret, oldalszám
B/5
Cikkszám
13234
Hasonló termékek
2 980 Ft
-20%
2 480 Ft
1 980 Ft
2 499 Ft
2 500 Ft
5 980 Ft
2 499 Ft
-44%
2 680 Ft
1 500 Ft