Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Akaratlagos figyelem, Biztos egyensúly, Csodálatos összhang

Akaratlagos figyelem, Biztos egyensúly, Csodálatos összhang
Akaratlagos figyelem, Biztos egyensúly, Csodálatos összhang

A sikeres tanulás ABC-je

A könyv szerzője, Sally Goddard Blythe a tanulás fizikai alapjait kutatja. Megvilágítja a korai reflexek szerepét azok funkcióit a korai fejlődésben, és hátramaradásuk esetén hatásaikat a tanulásra és a magatartásra. Vizsgálja azokat a lehetséges effektusokat is , amelyeket ezek a korai reflexek az élet későbbi szakában a fejlődés más aspektusaira fejtenek ki, például a testtartásra, az egyensúlyra, a motoros képességekre, valamint a stressz és a szorongás iránti fogékonyságra.

Bővebben
4 400 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

A könyv ismerteti:

– a szakterület releváns irodalmát;

– a vesztibuláris-kisagyi elmélet eredeteit;

– a Neurofiziológiai Pszichológiai Intézet fejlesztési tesztsorozatát és e kérdőív alkalmazásának és értékelésének magyarázatát;

– egy fejezetet Dr. Peter Blythe tollából, amelyben áttekinti a Neurofiziológiai Pszichológiai Intézet módszerének fejlődéstörténetét.

Ez egy naprakész kéziköny, amely a specifikus magatartási problémák eredetének új értelmezését nyújtja az oktatásban dolgozó és a gyermekek fejlődésével foglalkozó szakemberek számára.

Adatok
Kiadó
Medicina Kiadó
Szerző
Sally Goddard Blythe
Méret
B/5
Cikkszám
12551
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek