Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap:

9 - 17 óráig,

Nyári nyitvatartás :

2021.VI.14-VIII.31.

között szombaton

ZÁRVA

TOP termékek

Házhozszállítás

Hírek

2021.07.28

Augusztus 1-8-ig a homokozó termékeink kedvezményes áron vásárolhatóak meg!

Augusztusban és szeptemben is kellemes idő van az esti homokozáshoz, amelyhez elengedhetetlen felszerései nálunk is megtalálhatóak, legyen szó lapátról, formáról, vödörről vagy készletekről! Mindenki tudja, hogy a homokozás egy remek móka és a kreativitást is fejleszti, gyertek és nézzetek körbe a weboldalon és az üzletben is a kedvezményes homokozó játékokért!

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Miért nem beszél a gyermekem?

Miért nem beszél a gyermekem?

Miért nem beszél a gyermekem?

"Világszerte jól ismert és diagnosztizált, különböző altípusokra szerteágazó problémakör áll a kötet középpontjában. A gyógypedagógus számára jól ismert tünetegyüttesek a következők: a tanulási képesség különböző területeken megnyilvánuló zavarai átlagos vagy jó intelligencia mellett, úgy mint diszlexia, diszgráfia, diszortográfia, diszfázia, diszkakúlia, megkésett beszédfejlődés, hiperaktivitás, egyéb viselkedési zavarok és az autizmus. Mi a közös bennük, miért foglalkozik a szerző ebben a kis könyvben a gyakran egymástól nagyon eltérő tünetcsoportokkal és kezelésükkel? A válasz az Affolter-modell, mely a sokszor látszólag elkülönülő szindrómák mögött elméletben és gyakorlatban egy közös kiindulású fejlődési deficitet, a csecsemő, illetve kisgyerek taktilis-kinesztetikus észlelésének valamely zavarát nevezi meg."

3 400 Ft
Adatok
Kiadó
ELTE Bárczi G. Gyógypedagógiai Kar
Szerző
Heidi Heldstab
Cikkszám
12298
Hasonló termékek