Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap:

9 - 17 óráig,

Nyári nyitvatartás :

2021.VI.14-VIII.31.

között szombaton

ZÁRVA

TOP termékek

Házhozszállítás

Hírek

2021.07.28

Augusztus 1-8-ig a homokozó termékeink kedvezményes áron vásárolhatóak meg!

Augusztusban és szeptemben is kellemes idő van az esti homokozáshoz, amelyhez elengedhetetlen felszerései nálunk is megtalálhatóak, legyen szó lapátról, formáról, vödörről vagy készletekről! Mindenki tudja, hogy a homokozás egy remek móka és a kreativitást is fejleszti, gyertek és nézzetek körbe a weboldalon és az üzletben is a kedvezményes homokozó játékokért!

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

A téri megismerés és a nyelv

A téri megismerés és a nyelv

A téri megismerés és a nyelv

A könyv ajánlója:"Vajon hogyan alakulnak ki olyan fogalmak , mint a KINT és a BENT, hogyan tanulja meg a gyerek a ház-BAN és a ház-BÓL különbségét? Melyik a könnyebben érthető kifejezés :"Bementa házba"vagy"Bement a házból"?.... A téri megismerés és a nyelv kapcsolatával foglalkozó tanulmányok ilyen kérdésekrekeresik a tudományos választ.Összefoglalják a gyermek nyelvi fejlődésére , a neuropszichológiára , a technikai eszközökben való téri tájékozodásra , a nyelv és a téri gondolkodás viszonyára vonatkozó új elméleteket, megfigyeléseket és kísérleteket. A kérdések összetettsége révén egyszerre fontosak ezek a tanulmányok az elméleti pszichológus, a nyelvész és a pszichológus , de a gyermeknyelv vizsgálója , a gyógypedagógus és a neuropszichológus számára is."Kiadó: Gondolat Kiadó 2003-310 oldal, kemény kötés
3 190 Ft
Adatok
Cikkszám
11084
Hasonló termékek