Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Számkeresztrejtvények és Szórakoztató matematika csomagban

Számkeresztrejtvények és Szórakoztató matematika csomagban
-16%
Számkeresztrejtvények és Szórakoztató matematika csomagban

Számkeresztrejtvény:

Kötetünk nem hagyományos keresztrejtvényeket tartalmaz, hanem olyanokat, amelyeket számokkal kell kitölteni. A rejtvények sokfélék, vannak közöttük egyszerűek, rövidek, de olyanok is, amelyekkel a tapasztalt rejtvényfejtőnek is sok időbe telik megküzdenie: az eredményekhez olykor könnyebb számolási feladatok, máskor nehezebb logikai fejtörők megoldásával juthatunk el. Hasznos, ha szeretünk játszani a számokkal, de nem baj, ha nem tudjuk pontosan, hogy mik azok a tökéletes számok, a barátságos számok, vagy ha a palindromszámokról esetleg még nem is hallottunk, mert ezekről szó esik majd ebben a gyűjteményben.
Róka Sándor könyvét azoknak ajánljuk, akik keresik a szellemi kihívásokat, rajonganak a rejtvényekért, és szeretik átélni a megoldás megtalálása fölött érzett örömöt amely akkor igazán édes, ha az odavezető út nem mindig sétagalopp.

Szórakoztató matematika:

A kiadvány több részbõl áll, melynek feladatanyaga kapcsolódik a matematika valamely ágához. Egyrészt olyanokhoz, melyek a tanultak mély elsajátításához, gyakorlásához adnak lehetõséget, másrészt pedig – túllépve a számolási mûveleteken – a gondolkodás fejlesztését, a kreatív képességek kialakítását segítik. Az anekdotákba foglalt feladatok figyelemfelkeltõek, megoldásra serkentõek.

3 200 Ft 
2 700 Ft
Kezdete: 2023.03.31   A készlet erejéig!
Adatok
Szerző
Róka Sűndor
Cikkszám
TYP981OK
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek