Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Logika matematika Képességtár

Logika matematika Képességtár
Logika matematika Képességtár

Képességtár tehetséggondozó füzetek 2.

Mi a logikai-matematikai intelligencia?
Az a képességünk, amely segítségével megértünk és megoldunk különböző problémákat, számolunk, műveleteket végzünk, kategorizálunk, absztrahálunk, következtetünk és érvelünk. Használjuk minden, számokhoz, szavakhoz, képekhez, elvont fogalmakhoz és rendszerekhez kapcsolódó probléma vagy feladat megoldásakor.

Miért fontos ez a képesség gyerekkorban?
A logikus gondolkodás fejlődése az értelmi fejlődés kulcsfontosságú eleme. A jó logikus gondolkodás amellett, hogy megkönnyíti az eligazodást és problémamegoldást a hétköznapi életben, az iskolai tantárgyak nagy részének megértésében és elsajátításában is előnyt jelent. A matematika mellett a természettudományok, a humán tudományok és az idegen nyelvek hatékony elsajátításához egyaránt szükséges az őket alkotó logikai elemek és rendszerek megértése. Az a gyerek többet tud, aki érti a dolgokban rejlő logikát.

Bővebben
1 200 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Milyen részterületeket fejlesztenek a füzetben található feladatok?
A feladatok a matematikai, téri-vizuális és a nyelvi-fogalmi gondolkodást fejlesztik, emellett fejlődik általuk a gyerekek megfigyelő- és koncentrációs készsége, absztrakciós és behelyettesítő-képessége, képzelőereje, illetve nyitottsága a különböző típusú probléma- és feladathelyzetekre.

Adatok
Kiadó
Napvilág Kiadó
Szerző
Győrffy Magdolna - Nagy Gergely Gábor - Szakolczai Katalin - Szilágyi Sándor
Oldalszám
56 oldal
Cikkszám
NVK02
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek