Nyitvatartás

1098 Budapest, IX.ker.

Dési Huber István u. 7.

        Hétköznap:

        9 - 17 óráig,

        szombaton:

        9 - 14 óráig.

Házhozszállítás

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Játékvilág 4. Magyar nyelvi munkafüzet

Játékvilág 4. Magyar nyelvi munkafüzet
ÚJ

Játékvilág 4. Magyar nyelvi munkafüzet

A megújult Játékvilág. Magyar nyelvi munkafüzet 4. továbbra is a Meixner-féle alapelvekhez kapcsolódik. Évfolyamokon átívelő feladatrendszere, lassított ütemű feldolgozása alaposan átgondolt. A módszer lényegét jelentő elfogadó légkör frusztrációmentes, biztos tudáshoz juttatja a tanulót, ahol mindvégig megmarad az olvasóvá válás motivációja, az információ megszerzésének öröme.

A kötet azoknak a gyerekeknek szól, akik az anyanyelv és az írásbeliség elsajátításában lassabban haladnak. Fontos segítség számukra, hogy a feladattípusok ismerősek, így az egyszerűbb nyelvi szerkezeti egységek és a szószerkezetek szintjén gyakorolhatnak.

Bővebben
1 990 Ft

Részletek

A munkafüzet a gyakori analízis-szintézis műveletével a felfedezés örömét adja. Szabálykövetésnél, szabálytartásnál analógiákkal dolgozik, csoportosítással szereztet tapasztalatot, de nem fogalmaz meg és definiál szabályt. Az esetleges hibákat a pedagógus azonnal javíthatja vagy javíttathatja úgy, hogy pozitív megerősítést ad a helyes információ rögzítésére, automatizálására – ezzel oldja a feladat megoldásának nehézségéből adódó feszültséget.

A tananyag spirális elrendezésű, a tanórák felépítése hasonlít a megszokott mozaikos óratervezéshez, azaz a gyerekek rövid ideig végeznek egy-egy típusú feladatot, de váltakozik az egyéni, csoportos és frontális munka is. A pedagógus döntheti el, melyik óravezetés lesz a leghatékonyabb az adott osztályban, a feladatok sokasága pedig a differenciálás lehetőségét kínálja.

A tanórai differenciáláson kívül hangsúlyos a tanulók eltérő haladási üteméhez való igazodás, illetve az egyéni bánásmód szükségessége. A munkafüzet tananyaga a diszlexiaprevencióra és reedukációs módszerre épül. Az anyanyelv írásbeliségének elmélyítését, főbb szabályainak az életkorhoz, verbális fejlettséghez mérten való alkalmazását, a tanulók íráskészségének fejlesztését tekinti feladatának.

A kötet célja az is, hogy a pedagógusoknak segítsen a hatékony tanóraszervezésben és a sikeres integráció megvalósításában.

Adatok

Kiadó
OFI
Szerző
Hargitai Katalin
Cikkszám
NT-98524MT

Hasonló termékek