Nyári nyitvatartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
Zárva

TOP termékek

Házhozszállítás

Gyertek velünk erdei iskolába!

Gyertek velünk erdei iskolába!
-71%
Gyertek velünk erdei iskolába!

Farkaserdei erdei iskola projekt

Az erdei iskolában folyó megismerő tevékenység irányítása és segítése a tanártól is többet kíván a szokásos tantermi tanításnál. Erdei iskolát szervezni nehéz, de nagyszerű kihívás a pedagógus számára, elengedhetetlen tehát az alapos felkészülés. Ez a könyv azért született, hogy különböző fás és fátlan társulásokban tervezett erdei iskola projekt megtervezéséhez és lebonyolításához segítséget nyújtson, egy – már működő – erdei iskola projekt (Farkaserdő) mintáján keresztül.

Az első fejezet betekintést ad az erdei iskola és a múzeumpedagógia pedagógia-történetébe, bemutatja az erdő nyújtotta egészségnevelési lehetőségeket.

A második fejezet felkészíti a tanulókat az erdei iskolában való helyes viselkedésre, az aktív részvételre, a tudatos munkára.

A harmadik fejezetet munkalapok alkotják, amelyek élőhely szerinti csoportosításban mutatják be az életközösségeket. A negyedik fejezet a munkalapok megoldásait ismerteti.

A kötetet 24 oldalon egy színes fényképsorozat zárja, amely a növény- és állatfajok felismeréséhez nyújt segítséget.

Bővebben
2 500 Ft 
720 Ft
Kezdete: 2023.03.31   A készlet erejéig!
Részletek

Erdei iskolát szervezni nehét, de nagyszerű pedagógiai kihívás. Erdei iskolában tanulni pedig remek, maradandó élmény leeht. Ennek az összetett szakami feladatnak az eredményes és minőségbiztosított megvalósításához ajánlja szakértő segítségét, tapasztalatokkal rendelkező kollégák társaságát, és együttműködését több mint 10 éves szakami múlttal rendelkező Erdei Iskola Egyesület.

Adatok
Kiadó
Flaccus Kiadó
Szerző
Kriska György - Maklári Jenőné - Scheuer Zsuzsanna
Méret
A/4
Oldalszám
184 oldal
Cikkszám
FL071
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek