Nyitvatartás

1098 Budapest

Dési Huber István u. 7.

        Hétköznap:

        9 - 17 óráig,

       Szombaton:

        9 - 14 óráig.

TOP termékek

Házhozszállítás

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Figyelem! Én már figyelek!

Figyelem! Én már figyelek!

Figyelem! Én már figyelek!

A könyv elfogyott, új kiadás időpontjáról nincs információnk!

Figyelemfejlesztő gyakorlatok gyűjteménye óvodás- és iskoláskorú gyermekek számára

FigyElek már  tudja jól, hogy a figyelem az ismeretátadási és ismeretelsajátítási folyamat bejárati ajtaja, s hogy a figyelni tudás képességére minden nap, az élet minden területén szükségünk van. Figyelünk, s tudnunk kell figyelni egymásra, magunkra, a körülöttünk történő eseményekre, és arra is, amit meg szeretnénk tanulni.E   

Bővebben
4 190 Ft
Nincs raktáron

Részletek

E könyv a figyelemfejlesztés alapjaiba vezet be minket, olvasókat, majd 101 gyakorlaton keresztül tanít meg, hogyan tudjuk célzottan, de mindeközben játékosan fejleszteni a gyermek figyelmét. A gyakorlatok többsége nem helyhez kötött, alkalmazhatjuk őket tanteremben, tornateremben és szabadtéren is - fejlesztő foglalkozások, de tanórák keretében is. A kötet külön érdeme, hogy a gyakorlatok között rendelkezésünkre álló eszközök, valamint aszerint is válogathatunk, hogy a figyelem mellett a gyermekeknél mely képességeket szeretnénk fejleszteni.  

Adatok

Kiadó
Nidus Egyesület
Szerző
Csernik Ilma - Jelacsik Sutus Ágota
Cikkszám
NDS01

Hasonló termékek