Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:

9 - 17 óráig

Szombaton: 

9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Elza Hajnalvölgyben

Elza Hajnalvölgyben
-17%
Elza Hajnalvölgyben

Az érzelmi nevelés és hagyományőrzés meséje a XXI. századi gyerekekre szabva

A mese főszereplője Elza, egy budapesti óvodás kislány, akit a szülei egy rokon, Bandi bácsi óvó kezeire bíznak néhány napig. Mi történik a kislánnyal messze a nagyváros zajától? Annyit elmondhatunk, hogy felejthetetlen kalandokban lesz része és közben megismerkedik a palócok híres ételeivel és vendégszeretetével is.

Bővebben
3 590 Ft 
2 990 Ft
Kezdete: 2022.08.26   A készlet erejéig!
Részletek

Az óvodásokkal és az alsó tagozatos kisiskolásokkal a közös olvasás és feldolgozás célja a hagyományaink megismerése és ápolása, valamint az érzelmi nevelés,  a mese karakterei morális iránytűként szolgálhatnak a gyermekek érzelmi nevelésében, Hajnalvölgy csodái pedig közelebb hozzák a vidéken még élénken élő hagyományokat. A meseolvasás és a történet érzelemre fókuszált feldolgozása remek eszköz a gyermekekkel való kapcsolatfelvételre, érzelmeik kifejezésére és egy szeretettel teli környezet megteremtésére.

 

A kiadvány érdekessége, hogy a szerkesztés során Z és alfa generáció agyi fejlődéséhez igazodtunk, a célunk az olvasás megszerettetése, az érdeklődésük folyamatos fenntartása. Így a gyermekek számára ismeretlen kifejezéseket szövegdobozok segítségével tettük számukra azonnal érthetővé, így kérdéseikre akár egyből választ is kaphatnak. Emellett többféle hangfestő betűtípus váltakozik a szövegben. Ezek segítségével a gyermekek is könnyen megtalálhatják a történetek kulcsszavait, figyelemre méltó, fontos pontjait, ami felkelti a figyelmüket, ezáltal motiváló szerepet töltenek be, így élménydúsabbá teszi számukra az olvasást.

 

A feldolgozást fejezetenként kidolgozott tevékenységötletek segítik, így akár közösen herőkét is készíthetünk és kóstolhatunk a gyerekekkel.

Adatok
Kiadó
Neteducatio Kft.
Szerző
Deák Virág
Cikkszám
NE27
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek