Bolyongolyó-kezdő, vagy bővítő készlet (36 elem)

Bolyongolyó-kezdő, vagy bővítő készlet (36 elem)
3 390 Ft

A feladat úgy felépíteni, hogy a golyók végig guruljanak pályán.A játék kooperatív jellegű, nagymértékben segíti a társas kapcsolatok fejlesztését, a társas alkalmazkodást.

Részletek

A Bolyongolyó golyópálya építő játék legkisebb építhető kiszerelése. Kisgyerekek esetén érdemes ezzel kezdeni, mert egyszerű építményeken keresztűl ismerkedhet az elemek funkcióival.

Hasznos kiegészítője az alapkészlet mert könnyebben épít rajta a gyermek. Ha már van Bolyongolyó a családban, tovább növelhetjük ezzel a készlettel az elemszámot.

A feladat úgy felépíteni a golyópályát, hogy a golyók végig guruljanak rajta.

Ha a golyó a lejtőelemeken túl sok lendületet gyűjt, a kanyarban kiugrik, ha kevés a lendülete, nem éri el a pálya végét. Az elemek számtalan variációt tesznek lehetővé, csak az építő fantáziáján, ügyességén múlik az eredmény.

Megunhatatlan, mivel számtalan variációjú pálya építhető belőle. Ha sikerül jól megválasztani a lejtőelemek és a kanyarok helyét, a színes golyók vidáman gurulnak medrükben.

Jó szórakozást, esztétikai- és sikerélményt nyújt. Versenyszerűen is játszható. Folyamatosan gyűjthető.

Készségfejlesztő hatása nem csak átlagosan fejlett, de kiemelkedő képességű, és lassan fejlődő gyermekeknél is egyaránt gyorsan jelentkezik.

Segíti a motorikus képességek fejlődését, téri összefüggések, irányok azonosítását, differenciálását. Az építés és játék használat közben észrevétlenül fejlődnek az elemi kognitív képességek, úgymint forma, nagyság, szín, mennyiség differenciálása, a problémamegoldó gondolkodás, a figyelem koncentráció és a tartós figyelem, valamint a motiváció és az önértékelés. Inspirál a kísérletezésre, lehetővé teszi fizikai törvényszerűségek játékos megfigyelését.

A játék kooperatív jellegű, nagymértékben segíti a társas kapcsolatok fejlesztését, a társas alkalmazkodást.

Családi játékként játszva segíti a családtagok egymásra figyelését, kapcsolatuk harmonikusabbá válását.

 

Figyelem! Apróbb részeket is tartalmaz a játék, mely a 3 év alatti gyermekekre veszélyes lehet! 5 éves kortól ajánlott.

 


Ajánlott életkor: 5 - 99 éves korig

Mit fejleszt?: Gondolkodás, Megfigyelés, Kreativitás, Térlátás, Tanulási képesség

Kinek?: Fiúnak, Lánynak, Mindkettőnek

Adatok
Cikkszám
BG036
Kiegészítő termékek