Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Animouv - Elevenség

Animouv - Elevenség
Animouv - Elevenség
Animouv - Elevenség
Animouv - Elevenség
Animouv - Elevenség

Mátrix jellegű stratégiai társasjáték

Az Animouv a stratégia játéka. Több lépéssel előre kell tervezni ahhoz, hogy Te légy a győztes, miközben ne segíts a többi játékosnak sem! Remekül fejleszti a taktikai gondolkodást és koncentrációs képességeket. Járj túl a többiek eszén és gyűjtsd össze elsőként a 8 kártyát!

2-6 játékos

7 éves kortól

Bővebben
6 130 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A játék menete:

Keverjük meg a kártyákat és adjunk minden játékosnak kettőt. Ezek mutatják melyik állatokból kell a sort kialakítani. A megmaradt kártyákat lefordítva helyezzük le egy húzópaklit alkotva. A korongokat pedig helyezzük véltlenszerűen a táblára úgy, hogy a tábla 4 sarkából 3 üresen álljon.

A játék célja, hogy úgy mozgassuk a korongokat, hogy kialakítsuk a kártyánkon szereplő sort hosszában, széltében, vagy átlóban. Az éppen soron lévő játékos léphet egy koronggal egy szabad szomszédos mezőre, de át is ugorhat egyszerre több korongot is. A korongok sorrendje eltérő lehet a kártyán szereplő sorrendtől, viszont nem lehet közöttük másik korong és üres hely sem! Ha sikerül kialakítani a sort, mutasd fel a kártyát és tartsd meg - ezt a kártyát megnyerted. Ha megnyersz egy kártyát, húzz egy újat, hogy mindig kettő legyen a kezedben.

De vigyázz! Az is könnyen megeshet, hogy egy lépésednél az ellenfeled malmára hajtod a vizet! Ilyenkor a játékosnak nem kell megvárnia, amíg ő következik, hanem azonnal felmutathatja a kártyáját és elteheti.

Aki legelőször összegyűjt 8 kártyát, az nyeri a játékot!

 

 

További információ:

  • Ajánlott életkor: 7+
  • Játékosok száma: 2+
  • Időtartam: 10-20 perc
Adatok
Játékosok száma
2 – 4
Játékidő
20 perc
Korcsoport
7+
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ8446
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek