Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Általános pszichológia

Általános pszichológia
Általános pszichológia

Kezünkben egy általános pszichológia könyvet tartunk. Ez a könyvcím a mindenkinél egyformán előforduló lelki jelenségeknek és ezek mindenkire érvényes magyarázó elveinek, törvényszerűségeinek ismeretrendszerére utal. A fejezetek között ugyanúgy megtaláljuk a megismerési folyamatokat (pl. észlelésünket, gondolkodásunkat), mint a motivációt (vágyainkat, szándékainkat) vagy a személyiséget taglaló fejezeteket.
A könyv megírása során mindig szem előtt tartottam, hogy lehetőleg érdekes, elgondolkoztató, a sajátos pszichológiai gondolkodásba is bevezető, de mégsem elvont, hanem inkább kézzelfogható anyagot nyújtson. Remélem, jól szolgálják ezt a célt a kiemelések, a bőséges ábraanyag, a magyarázatok kiegészítő információival és az összefoglaló kérdések.
Az általános pszichológia tantárgy és a ráépülő, inkább gyakorlati célú fejlődés- és neveléspszichológia vagy személyiségpszichológia ehhez kíván tudatosan hozzájárulni. Séra László

3 790 Ft
Adatok
Kiadó
Comenius Kiadó
Szerző
Séra László
Oldalszám
264 oldal
Cikkszám
COM077
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek