Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:

9 - 17 óráig

Szombaton: 

9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Szavazás

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

A szél az anyám

A szél az anyám
-24%
A szél az anyám

Egy észak-amerikai indián sámán élete és tanításai

 

Ez a lenyűgöző könyv ritka kombinációja az univerzális igazságoknak és a gyakorlati alkalmazásoknak. Kitűnő kézikönyv egy egézséges élethez komplex világunkban.

Bővebben
3 960 Ft
2 990 Ft
Kezdete: 2022.04.20   A készlet erejéig!
Részletek

Régóta téves kommunikációt folytatunk a körülöttünk lévő világgal, mert nem beszélünk a nyelvén. A nagy intelligenciánkkal túlbonyolítottuk a dolgokat. Beszennyeztük a környezetünket, ózonlyukat és üvegházhatást okoztunk, mert olyan okosak vagyunk. Itt az ideje, hogy visszatérjünk az alapokhoz.

Még mindig van lehetőségünk arra, hogy a természettel kommunikáljunk és segítséget kapjunk. A gógynövényekről és a dolokról való tudásom továbbadása keveseknek volna hasznára, mert nem biztos, hogy az általam használt gyógynövények máshol is nőnek, a dalokat pedig nem lehet könyvből megtanulni. De vannak olyan hagyományos tanításaink, amelyeket mások is használhatnak, olyanok, amelyekben mindannyian a föld és az ég is közös számunkra. Mindezeket a természeti elemeket a gyógyítás művészetében is használjuk.

Adatok
Kiadó
Sensum Donum
Szerző
Medveszív - Molly Larkin
Méret
A/5
Oldalszám
225 oldal
Cikkszám
9789631202700
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek