Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

A problémamegoldás tanulható 6. Tanári kézikönyv CD

A problémamegoldás tanulható 6. Tanári kézikönyv CD
-21%
A problémamegoldás tanulható 6. Tanári kézikönyv CD

A CD sorozat egymásra épülő feladatai kilenc stratégiával ismertetik meg a felhasználót. A stratégiák a hétköznapi élet alapszituációira építenek. A feladatmegoldások során alkalmazandó stratégiák: egyszerű esettel való próbálkozás, szituáció eljátszása, kép vagy diagram rajzolása, modellkészítés, rendezett lista vagy táblázat készítése, szabálykeresés, kísérletezés és tökéletesítés, hipotézis felállítása és tesztelés, visszafelé számolás, logikus gondolkodás. A problémamegoldáshoz készített leckék kétféle (interaktív táblás és hagyományos) tanórai felhasználást is lehetővé tesznek. Mindkét megközelítéshez tartalmaz óravázlatokat a Tanári kézikönyv.

A sorozat bevezető részei először bemutatják a problémamegoldás öt lépésből álló szisztematikus megközelítésének folyamatát, majd folyamatosan továbbfejlesztik. Ha a gyermekek jártasságot szereznek a folyamat egyes lépéseiben, már nem szükséges azokat minden egyes leckében megemlíteni.

Bővebben
Rendelésre
5 000 Ft 
3 950 Ft
Kezdete: 2023.05.17   A készlet erejéig!
Részletek

A tanári könyv
A tanári könyv két részből áll. 1. rész címe Leckék a problémamegoldáshoz, a 2. részé Feladatbank. Az első rész kilenc leckét tartalmaz. Minden leckéhez egy fő és két gyakorló feladat tartozik. A leckék a problémák egy adott típusára összpontosítanak és az adott probléma vonatkozásában több megoldási stratégiát alkalmaznak. A fő feladatot két óravázlat követi, melyből az egyik (A óravázlat) interaktív táblára készült, míg a másik (B óravázlat) azok számára íródott, akik nem rendelkeznek interaktív táblával. A leckékhez kapcsolódó két gyakorló feladat további lehetőséget biztosít a tanult megoldási módok alkalmazására.

Adatok
Kiadó
Műszaki Kiadó
Cikkszám
MK-6300-6
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek